Hans Achten verslaat Carsten Radermacher (D) op de 3de BGL Ranking, Geert van den Berg wint de verliezersronde

BGL-flyer_NLAfgelopen zondag 13 december 2015 vond de 3de ranking plaats van de BGL Ranking. Op deze zondag waren 19 deelnemers afgereisd naar Dart Sport Club in Goch (D). Na de poulewedstrijden werd er in een knock-out in de winnaars- en verliezersronde bepaald hoe de punten verdeeld werden.

In de verliezersronde waren het Geert van den Berg en Klaus Baumert die elkaar troffen in de finale. Klaus die wist de weg naar de finale te bewandelen door in de kwartfinale te winnen van Jaimy van de Weerd met 3-1, daarna in de halve finale was het Danny Verhoeven die zijn 2-0 voorsprong zag verdwijnen naar een 3-2 winst voor Klaus.
Geert van dan Berg had een iets langere route naar de finale. Hij mocht bij de laatste 16 eerst afrekenen met Geertjan Mans en wist deze partij met 3-0 te winnen. In de kwartfinale was het Detlef Neu die Geert met 3-0 wist te verschalken, waarna hij in de halve finale wist te winnen met 3-1 van Bernd Lechleiter.
In de finale ging het in het begin gelijk tegen elkaar op. Geert won zijn eerste leg, waarna Klaus ook zijn leg behield. Ook de derde leg ging met de darts mee naar Geert. De daarop volgende leg was de eerste break in de wedstrijd, 3-1 voor Geert. In de 5de leg wist Geert hier zijn eigen leg te behouden en zodoende de finale met 4-1 wist te winnen.

In de winnaarsronde waren het Carsten Radermacher en Hans Achten die in de finale tegenover elkaar stonden. Hans wist de finale te bereiken door in de kwartfinale te winnen van Robert Kusters met 3-1, daarna wist Hans te winnen van George Grebe met 4-1. Carsten wist daarentegen in de kwartfinale te winnen van Twan Baltussen met 3-0, waarna hij in de halve finale wist te winnen van Dirk Wurzler met 4-3.
In de finale was het Carsten die gelijk de break maakte en de 0-1 maakte, waarna hij zelfs zijn eigen leg behield (0-2). Zowel Hans als Carsten wisten daarna hun eigen legs te behouden tot 3-4. Hierna was het Hans die Carsten wist terug te breaken (4-4), waarna hij ook nog zijn eigen leg wist te behouden en zodoende de finale wist te winnen met 5-4.

Onze volgende ranking, die overigens voor iedereen toegankelijk is, is op zondag 10 januari 2016 bij Café Libre in Mill. Deze ranking zal aanvangen om 13:00 uur, inschrijven kan tot 13:00 uur. Voor meer informatie en het reglement van deze ranking, kan men vinden op onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *