Maandelijks archief: april 2016

George Grebe wint de 8ste BGL Ranking, Manfred van Daal werd 2de

Op zondag 24 april 2016 vond bij Café-Zalen D’n Bens de 8ste ranking plaats van de BGL Ranking. Op deze ranking waren 29 deelnemers op afgekomen om te strijden voor de nodige rankingpunten. Nadat de poules gespeeld waren, werd er verder gespeeld in de winnaars- en verliezersronde.

Lees verder George Grebe wint de 8ste BGL Ranking, Manfred van Daal werd 2de

Zondag 24 april weer Ranking bij D’n Bens in Langenboom

Aanstaande zondag 24 april 2016 vind de 8ste ranking plaats van de BGL Ranking en deze keer is de locatie Café-Zalen D’n Bens in Langenboom. Inschrijven kan tot 13:00 uur aan de wedstrijdtafel, waarna het het toernooi om 13:00 uur zal aanvangen. Voor de eindranking van zondag 5 juni 2016, zijn er nog mensen die zich hiervoor kunnen plaatsen. Op onze rankingpagina staan alle namen welke al geplaatst zijn en welke zich nog kunnen plaatsen hiervoor.

Manfred van Daal wint de 7de BGL Ranking, John van de Weerd runner-up

Afgelopen zondag 3 april vond de 7de ranking plaats van de BGL Ranking, welke plaatsvond bij Café Libre in Mill. Voor deze ranking waren 25 deelnemers op af gekomen die streden om een plaats op de eindranking.

Lees verder Manfred van Daal wint de 7de BGL Ranking, John van de Weerd runner-up

Eimardo van Engelen winnaar Open Langenboom 2016, Lars Fransen runner-up

IMG_0103 - kopieOp maandag 28 maart 2016 vond de 12de keer het Open Langenboomse Dartkampioenschappen plaats bij Café Zalen D’n Bens in Langenboom. Met een bezetting van 61 personen was deze minder als voorgaande jaren, maar viel absoluut niet tegen. De kwaliteit van de aanwezige darters liet vermoeden dat er nogal wat mooie partijen gespeeld zouden gaan worden.

Lees verder Eimardo van Engelen winnaar Open Langenboom 2016, Lars Fransen runner-up