Open Langenboom 2020

Ook dit jaar zal er weer de Open Langenboomse Dartkampioenschappen gehouden worden. Met op zaterdagavond 11 april zal het koppeltoernooi gehouden worden en op zondag 12 april zal het Singletoernooi gehouden worden. Dit alles vind plaats in onze darttempel Café-Zalen D’n Bens in Langenboom.

 

 

Op zaterdag 11april zal om 20:00 uur aangevangen worden met de poulewedstrijden, waarna aansluitend de winnaars- en verliezersronde zullen plaatsvinden. De zaal is open vanaf 19:00 uur. Inschrijven voor dit toernooi kan via het inschrijfformulier op onze website tot vrijdag 10 april. Daarna kan er alleen nog worden ingeschreven aan de wedstrijdtafel tot 20:00 uur. De kosten voor dit toernooi bedraagt €15,- per koppel. Inschrijfgeld = prijzengeld.

Op zondag 12 april (Eerste Paasdag) zal het singletoernooi gehouden worden. Het toernooi begint om 20:00 uur en de zaal zal open gaan om 19:00 uur. Inschrijven voor dit toernooi kan via het inschrijfformulier op onze website tot zaterdag 11 april. Vanaf zondag 12 april is het alleen mogelijk om in te schrijven aan de wedstrijdtafel tot 20:00. Het toernooi zal dan omstreeks 20:00 uur aanvangen met de poulewedstrijden en aansluitend zullen er winnaars- en verliezersronde gespeeld worden. Hoofdprijs is € 250,- voor de winnaar, bij minimaal 64 deelnemers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *