Open Langenboom 2019

Net als voorgaande jaren, zal ook dit jaar op Paaszaterdag het Open Langenboom Koppeltoernooi plaatsvinden en op Eerste Paasdag het Open Langenboom Singletoernooi. Beide toernooien zullen plaatsvinden bij Café-Zalen D’n Bens in Langenboom.

Op zaterdag 20 april zal om 19:30 uur (zaal open vanaf 18:30 uur) aangevangen worden met de poulewedstrijden, waarna aansluitend de winnaars- en verliezersronde zullen plaatsvinden. Inschrijven voor dit toernooi kan via het inschrijfformulier op onze website tot vrijdag 19 april. Daarna kan er alleen nog worden ingeschreven aan de wedstrijdtafel tot 20:00 uur. De kosten voor dit toernooi bedraagt €15,- per koppel. Inschrijfgeld = prijzengeld.

Zondag 21 april (Eerste Paasdag) zal het singletoernooi gehouden worden, nadat iedereen zich voldaan heeft aan de paasbrunch. Het toernooi zal aanvangen om 19:00 uur, zaal open vanaf 18:00 uur. Inschrijven voor dit toernooi kan via het inschrijfformulier op onze website tot zaterdag 20 april. Vanaf zondag 21 april is het alleen mogelijk om in te schrijven aan de wedstrijdtafel tot 19:00. Het toernooi zal dan omstreeks 19:00 uur aanvangen met de poulewedstrijden en aansluitend zullen er winnaars- en verliezersronde gespeeld worden. Hoofdprijs is € 250,- voor de winnaar.

Wij van Langenbom DC hopen uiteraard jullie in grote getale te mogen ontmoeten op zaterdag 20 en zondag 21 april in Langenboom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *