Roy Leenders winnaar BLCL Ranking 4

Op zondag 27 januari 2019 vond bij Café Zalen D’n Bens de 4de ranking plaats van de BLCL Ranking plaats. Op deze zondag waren 27 personen naar toegekomen. Om iets over 1 begonnen we met de eerste poulewedstrijden op 6 dartbanen.

Nadat alle poulewedstrijden gespeeld waren, konden we aanvangen met de winnaars- en verliezersronde. In de verliezersronde de volgende uitslagen bij de laatste 16:
3-1 Twan Verheijen – Geert van den Berg
3-0 Stephan Verschuren – Wilco Valentijn
3-1 Johnny Dinnissen – Ferdi Knipping
3-0 Peter van Bergen – Frank van Geenen
3-2 Hans Jurgen Otto – Robert Derks
3-0 Robert Kusters – Dylan van Haren
3-1 Mark Schaap – Nick van Lieshout
Mitchel Koster had in deze ronde een bye

In de kwartfinale de volgende uitslagen
3-2 Mitchel Koster – Twan Verheijen
3-2 Johnny Dinnissen – Stephan Verschuren
3-1 Peter van Bergen – Hans Jurgen Otto
3-0 Mark Schaap – Robert Kusters

De halve finales:
3-0 Johnny Dinnissen – Mitchel Kosters
3-1 Peter van Bergen – Mark Schaap

De finale werd dus gespeeld tussen Johnny Dinnissen en Peter van Bergen. Johnny kwam meteen goed uit de startblokken en wist al snel een 3-0 voorsprong te nemen, maar Peter vocht terug en wist zich terug te knokken tot 3-2. Maar het was Johnny die er met de winst vandoor ging en met 4-2 de wedstrijd wist te winnen.

In de winnaarsronde hadden er 4 mensen een bye bij de laatste 16, te weten Roy Leenders, Angelino Kranenburg, Gerwin Leuring en Manfred van Daal. De rest van de uitslagen:
3-1 Bram Junier – Matthijs van Els
3-1 Niels Strijbosch – Pieter van Malsen
3-1 Kevin Martens – Hans Achten
3-2 Brian Bartels – Mark Kosters

Bij de laatste 8 de volgende uitslagen:
3-1 Roy Leenders – Bram Junier
3-0 Angelino Kranenburg – Niels Strijbosch
3-1 Gerwin Leuring – Kevin Martens
3-0 Manfred van Daal – Brian Bartels

In de ene halve finale was het Roy Leenders die met 4-1 van Angelino Kranenburg wist te winnen en in de andere halve finale was het Manfred van Daal die met 4-0 won van Gerwin Leuring.
In de winnaarsronde mochten Roy Leenders en Manfred van Daal uitmaken wie zich winnaar mocht noemen van de dag. Roy begon goed. Hij hield zijn eigen leg en wist ook gelijk de leg van Manfred af te snoepen en de break werd ook gelijk verzilverd en een 3-0 voorsprong nam. In de vierde leg nam Roy wat gas terug en daar profiteerde Manfred gelijk van, maar in de vijfde en zesde leg waren weer voor Roy en wist zodoende de wedstrijd met 5-1 te winnen.

Onze volgende ranking is op zondag 17 januari 2019 bij Café-Zalen ’t Lagerhuis, Beerseweg 9, 5451 NR te Mill. De ranking zal aanvangen om 13:00 uur, zaal open vanaf 12:00 uur. Deze ranking is voor iedereen toegankelijk, inschrijven voor deze toernooien zal uitsluitend plaatsvinden aan de wedstrijdtafel. Voor meer info, standen en het reglement, zie onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *