Categoriearchief: Geen categorie

In Memoriam: John Bens

John was sinds de oprichting nauw betrokken bij onze dartclub. Naast gastheer van de diverse open toernooien, Langenboomse Kampioenschappen en rankingtoernooien was hij ook een graag gezien persoon tijdens de toernooien. Een praatje met de darters of als wedstrijdleiding achter de computer, als het maar gezellig was.

Maar ook tijdens onze competitieavonden, zowel intern als voor de diverse competitieteams, altijd was er wel tijd voor een praatje. En zelf werd er door John ook zo af en toe een pijltje gegooid tijdens de zomercompetitie van de Brabantboel.

Helaas is John veel te vroeg en veel te jong van ons heengegaan. Daarnaast heeft hij, samen met Henrita, niet meer de tijd gekregen om te kunnen genieten van hun nieuwe plekje op plan D’n Bens.

Namens bestuur en leden van Langenbom DC wensen wij Henrita, Gijs en Babs, Tom en Gies en andere familieleden veel sterkte en kracht toe.

John, rust zacht en bedankt voor al die mooie jaren.

Rik Hendriks wint de 2de ranking van de BGL Ranking

Afgelopen zondag 27 november vond bij Café Libre de 2de ranking plaats van de BGL Ranking. Op deze zondag waren 27 darters op af gekomen om te strijden om de benodigde rankingpunten. Nadat er 1 minuut stilte werd gehouden ter nagedachtenis aan Georg Grebe, welke actief was binnen DSC Goch, begonnen we aan de poulewedstrijden. Nadat deze gespeeld waren, gingen de nummers 1 en 2 uit de poule door naar de winnaarsronde, de overige deelnemers stroomde door in de verliezersronde.

Lees verder Rik Hendriks wint de 2de ranking van de BGL Ranking