George Grebe wint de 8ste BGL Ranking, Manfred van Daal werd 2de

Op zondag 24 april 2016 vond bij Café-Zalen D’n Bens de 8ste ranking plaats van de BGL Ranking. Op deze ranking waren 29 deelnemers op afgekomen om te strijden voor de nodige rankingpunten. Nadat de poules gespeeld waren, werd er verder gespeeld in de winnaars- en verliezersronde.

In de finale van de verliezersronde waren het Christian Hanßen (D) en Raymond Schakenraad (NL) die het tegen elkaar mochten opnemen. Christian kwam in de finale door bij de laatste 16 te winnen van Ruben Relou met 3-1, waarna in de kwartfinale Joey van Laere werd verslagen met 3-0. In de halve finale wist Christian te winnen van Rob Leenders met 3-1. Raymond bewandelde de weg naar de finale door bij de laatste 16 te winnen van Robert Kusters met 3-1, in de kwartfinale werd er vervolgens gewonnen van Klaus Baumert met 3-1 en in de halve finale was het Ferdi Knipping die het onderspit moest delven voor Raymond (3-1).
In de finale was het Christian die hier de bovenliggende partij was en de finale met een 4-0 overwinning wist af te sluiten.

Ook in de winnaarsronde vond een Nederland tegen Duitsland plaats in de finale. Manfred van Daal (NL) mocht het hier opnemen tegen George Grebe (D). Manfred wist de finale te bereiken door met 3-0 te winnen van Jaimy van de Weerd bij de laatste 16. In de kwartfinale mocht Manfred het opnemen tegen Hans Eis en ook deze partij wist hij winnend af te sluiten met 3-1. In de halve finale was het John van de Weerd die het Manfred nog moeilijk maakte, maar uiteindelijk wist ook Manfred deze partij te winnen met 4-3.
George kwam in de finale door bij de laatste 16 te winnen van Johnny Dinnissen met 3-0. In de kwartfinale was het Kyan Proksch die met 3-1 verloor van George. In de halve finale mocht Rik Hendriks zich het volgende slachtoffer noemen van George, 4-0 winst voor George.
In de finale ging het in alle legs gelijk tegen elkaar op, echter het was George die scherper was op de dubbel en al snel een 4-0 voorsprong wist te nemen. Manfred kwam daarna nog terug tot 4-1, echter het was George die de eindsprint inzette en de wedstrijd met een 5-1 overwinning hier afsloot.

De volgende ranking zal gehouden worden op zondag 22 mei 2016 bij DSC Goch in Goch (D). Deze ranking is de laatste ranking om je nog te kunnen plaatsen voor de eindranking. Voor wie wil weten wie zich al geplaatst heeft en wie zich nog kan plaatsen, vind je op onze rankingpagina alle info hierover.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *