George Grebe (D) wint de 2de BGL Ranking, John van de Weerd wint de verliezersronde

BGL-flyer_NLZondag 29 december vond de 2de BGL Ranking plaats bij Café-Zalen D’n Bens in Langenboom. Met 28 deelnemers begonnen we aan deze ranking aan de poulefase, waarna de winnaars- en verliezersronde volgde.

In de winnaarsronde waren het George Grebe (D) en Manfred van Daal die in de winnaarsronde het tegen elkaar opnamen. George kwam in de finale door in de kwartfinale van Dirk Wurzler (D) te verslaan met 3-2, daarna in de halve wist hij te winnen van Geert van den Berg met 4-0.
Manfred kwam in de finale door bij de laatste 16 te winnen van Rob Leenders met 3-0, in de kwartfinale te winnen van Johnny Dinnissen met 3-1. In de halve finale wist hij te winnen van Carsten Radermacher met 4-2.
In de finale was het George die hier met duidelijke cijfers wist te winnen van Manfred met 5-0.

In de verliezersronde wisten Robert Kusters en John van de Weerd die het tegen elkaar opnamen in de finale. Robert die wist de finale te bereiken door bij de laatste 16 te winnen van Dennis Venbrux met 3-1, waarna hij in de kwartfinale wist te winnen van Raymond Schakenraad met 3-2 en vervolgens in de halve finale was het Hans Achten die met 3-2 werd verslagen.
John van de Weerd kwam in de finale door bij de laatste 16 Robert Derks te verslaan met 3-0, in de kwartfinale was het Twan Baltussen die met 3-1 verloor van John en in de halve finale wist John te winnen van Christian Hansen met 3-2.
In de finale was het Robert die hier een 2-0 voorsprong nam, maar John kwam zeer sterk terug en met 4-2 de finale wist te winnen.

Onze volgende ranking, die overigens voor iedereen toegankelijk is, is op zondag 13 december bij DSC Goch in Goch (D). Deze ranking zal aanvangen om 13:00 uur, inschrijven kan tot 13:00 uur. Voor meer informatie en het reglement van deze ranking, kan men vinden op onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *