John van de Weerd wint de 1ste BGL Ranking, Jordy van de Weerd wint de verliezersronde

Op zondag 25 oktober 2015 begon de 2de editie van de BGL Ranking bij Café Libre in Mill. Met een opkomst van 33 deelnemers mochten we beginnen aan deze 1ste ranking van de BGL Ranking. Deze 33 werden opgedeeld in 1 poule van 5 en 7 van 4 deelnemers. Na de poulefase waren er nog de winnaars- en verliezersronde.

In deze verliezersronde waren het Jordy van de Weerd (D) en Joey van Laere die in de finale terechtkwamen. Jordy wist de finale te bereiken door bij de laatste 16 te winnen van Sander Roodbeen met 3-0, daarna in de kwartfinale te winnen van Hans Eis (D) met 3-1. In de halve finale was hij te sterk voor Raymond Schakenraad met 3-0.
Joey wist de finale te bereiken door bij de laatste 16 Germann Niedenzu (D) te verslaan met 3-0, daarna in de kwartfinale was het Jan Raaymakers die hij met 3-1 wist te winnen. In de halve finale was het Christian Hanßen (D) die hij met 3-1 wist te winnen.
In de finale ging het in de legs mooi tegen elkaar op tussen Joey en Jordy. Echter het was Jordy die op tijd zijn dubbel wist te vinden en met een 4-1 overwinning de verliezersronde op zijn naam mocht zetten.

In de winnaarsronde waren het John van de Weerd (D) en Klaus Baumert (D) die tegen elkaar streden om de overwinning. John die wist bij de laatste 16 te winnen van Johnny Zegers met 3-0, daarna in de kwartfinale was het Carsten Radermacher (D) die ook een 3-0 aan zijn broek kreeg. In de halve finale was het Stef van Rooij die hij met 4-0 wist te winnen.
Klaus kwam in de finale door bij de laatste 16 te winnen van Tim van Elden met 3-2, daarna in de kwartfinale was het Jaimy van de Weerd (D) die hij met 3-1 wist te winnen. De halve finale was het Geert van den Berg die het Klaus nog erg moeilijk maakte, maar uiteindelijk ging de winst toch naar Klaus met 4-3.
In de finale was het John die de wedstrijd overheerste, want met een duidelijke 5-0 wist hij te winnen van Klaus en zodoende de 1ste BGL Ranking op zijn naam te zetten.

Onze volgende ranking, die overigens voor iedereen toegankelijk is, is op zondag 29 november bij Café D’n Bens in Langenboom. Deze ranking zal aanvangen om 13:00 uur, inschrijven kan tot 13:00 uur. Voor meer informatie en het reglement van deze ranking, kan men vinden op onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *