Peter van Bergen wint Bens-Langenbom DC Eindranking, verliezersronde ging naar Rob Terwindt

De 11 aanwezige geplaatste deelnemers van de Bens-Langenbom DC Ranking 2015 starten we deze zondag met 2 poules van 4 en 1 van 3 deelnemers. Na enkele mooie partijen mochten er uiteindelijk 6 deelnemers in de winnaarsronde strijden om de 1ste plaats en de overige 5 mochten het in de verliezersronde proberen.

In de verliezersronde waren het Geert van den Berg en Rob Terwindt die elkaar in de finale troffen. Geert kwam in de finale door in de kwartfinale Daniel Folla met 3-0 te verslaan, waarna in de halve finale Nick van Lieshout zijn meerdere moest erkennen aan Geert en met een 3-0 overwinning ging Geert naar de finale.
Rob had in de kwartfinale een bye, in de halve eindstrijd won Rob met 3-0 van Martie Schellekens.
De finale was er eentje waarbij het in eerste instantie mooi gelijk opging. Rob mocht aan de wedstrijd beginnen en behield ook meteen zijn eigen leg. Geert wist dit ook te doen, echter brak Geert ook gelijk de leg van Rob. In de volgende leg brak Rob gelijk weer terug tot 2-2. In de daarop volgende legs ging Rob steeds beter gooien en won zodoende de partij met 4-2.

In de winnaarsronde mochten Roland Janssen en Peter van Bergen met elkaar strijden in de finale. Voor Peter ging de weg naar de finale via een bye in de kwartfinale, waarna in de halve finale Hans Achten met 4-2 werd verslagen.
Roland daarentegen moest in de kwartfinale aantreden tegen teamgenoot Angelino Kranenburg. Deze wedstrijd ging met een 3-0 overwinning naar Roland toe. In de halve finale was het Mark Schaap die met 4-0 het hoofd moest buigen voor Roland.
In de finale was het een mooie strijd tussen Roland en Peter. Peter brak gelijk de eerste leg van Roland en wist ook zijn eigen leg te houden, wat een 2-0 voorsprong betekende voor Peter. Hierna hield Roland zijn eigen leg en brak Peter weer terug om 2-2 gelijk te maken. Hierna brak Peter weer terug op Roland, maar Roland wist met een F121 terug te breken op Peter om de stand weer gelijk te trekken, 3-3. Roland wist zelfs hierna zijn eigen leg te houden en zelfs op voorsprong te komen 4-3. Ook Peter behield zijn eigen leg en maakte de stand weer gelijk, 4-4. In de beslissende leg waren beide spelers aan elkaar gewaagd, maar het was Peter die de beslissende dubbel wist te raken en de winst op wist te eisen ten koste van Roland.

Wij willen namens D’n Bens en Langenbom DC alle mensen die deelgenomen hebben aan deze ranking bedanken voor hun deelname en hun aanwezigheid. Wij gaan in de wintermaanden door met het organiseren van de Bens-Goch-Libre Ranking, welke start op zondag 25 oktober 2015 en wordt gehouden bij Café Libre in Mill. Voor meer informatie en het reglement van deze BGL-Ranking, zie onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *