Joey van Laere wint de 6de Bens-Langenbom DC Ranking, Hans Achten Runner-up

Afgelopen zondag 13 september vond de 6de ranking plaats van de Bens Langenbom DC Ranking 2015. Met een 11 tal deelnemers mochten we deze zondag starten met de ranking. 

In de verliezersronde waren het Mark Schaap en Peter van Bergen die het in de finale tegen elkaar op mochten nemen. Mark Schaap wist de finale van de verliezersronde te bereiken door in de kwartfinale te winnen van Kevin Haerkens met 3-1, daarna Sander van Zoggel te verslaan met 4-1 in de halve finale. Peter daar en tegen had in de kwartfinale een bye en mocht in de halve finale opnemen tegen Martie Schellekens. Deze partij wist hij met 4-1 winnend af te sluiten. De finale was een mooi gelijk opgaande partij. In een best of 9 was het Mark Schaap die hier de winst wist te pakken met 5-3.

In de winnaarsronde waren het Joey van Laere en Hans Achten die hier in de finale stonden. Hans wist bij de laatste 8 te winnen met 4-1 van Robert Kusters, waarna in de halve finale Angelino Kranenburg met 5-1 werd verslagen. Joey wist in de kwartfinale te winnen van Rob Terwindt met 4-2, en daarna in de halve finale met 5-2 te winnen van Roland Janssen. In de finale kwam Hans meteen op een 2-0 voorsprong, echter Joey maakte daarop gelijk tot 2-2. Daarna was het Hans die weer de voorsprong nam met 4-2, maar Joey vocht zich terug in de wedstrijd en wist hier toch nog met een 6-4 zege de finale te winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *