Eimardo van Engelen wint de 4de ranking, Angelino Kranenburg pakt de verliezersronde

Op zondag 16 augustus vond de 4de ranking plaats van de Bens-Langenbom DC Ranking. Dit alles vond plaats bij Café D’n Bens in Langenboom. Op deze druilige zondag vonden 21 deelnemers de weg naar Langenboom. Zodoende konden we 1 poule van 5 en 4 poules van 4 maken. 

Na diverse spannende poulewedstrijden waren we aanbeland in de winnaars- en verliezersronde.
In deze verliezersronde waren het Angelino Kranenburg en Joost Derksen die het in de finale tegen over elkaar opnamen. Angelino kwam zonder een leg af te geven in deze finale, terwijl Joost juist diverse moeizame partijen tot winst om te zetten. In de finale ging het gelijk met elkaar op en moest de 7de en beslissende leg bepalen wie er ging winnen. Hierbij was het Angelino die Joost wist te breken en deze finale dus wist te winnen met 4-3.

In de winnaarsronde waren het Eimardo van Engelen en Johnny Zegers die hier de finale wisten te bereiken. Johnny kwam in de finale door bij de laatste 8 Mendy Verhofstad te verslaan met 3-2, daarna in de halve finale te winnen van Hans Achten met 4-1. Eimardo wist bij de laatste 8 te winnen van Peter van Bergen met 3-1, daarna was hij voor Roland Janssen net een maatje te groot en met 4-1 won.
In de finale was het Eimardo die de toon zette, ondanks verwoede pogingen van Johnny. Johnny kreeg nog wel enkele legs kansen op een dubbel, maar Eimardo was steeds een stapje eerder. Hierdoor wist Eimardo dan ook met 5-0 deze finale te winnen.

Onze volgende ranking, die overigens voor iedereen toegankelijk is, is op zaterdag 29 augustus bij Café D’n Bens in Langenboom. Deze ranking zal aanvangen om 20:00 uur, inschrijven kan tot 20:00 uur. Voor meer informatie en het reglement van deze ranking, kan men vinden op onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *