Davy van der Zande wint de 3de Bens-Langenbom DC Ranking, Lars Fransen is runner-up

Op zaterdagavond 1 augustus vond de 3de ranking van de Bens-Langenbom DC Ranking 2015 plaats bij Café Zalen D’n Bens in Langenboom. Op deze zaterdagavond waren maar liefst 19 deelnemers op afgekomen en dat het niveau hoog was, bleek wel aan de namen die stonden ingeschreven. Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren, gingen we door met de winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde waren het Roland Janssen en Remco Schel die het in de finale tegen elkaar mochten opnemen. In het begin leek Remco nog een beetje de zenuwen te hebben, maar kwam later toch nog wel op gang. Helaas was dit niet voldoende, want Roland stond deze finale erg goed te gooien en won de finale met 4-0.

In de winnaarsronde waren het in de eerste halve finale Sebastiaan Kuppen en Lars Fransen die het gingen uitmaken wie er van hen in de finale mocht spelen. Dit werd uiteindelijk Lars die met 4-2 wist te winnen van Sebastiaan. In de andere halve finale waren het Rob Terwindt en Davy van der Zande die gingen uitmaken voor een plaats in de finale. Met een duidelijke 4-0 overwinning voor Davy, ging hij naar de finale.
In deze finale was het Davy die al snel op een 3-0 voorsprong kwam. Lars kwam daarna nog terug tot 3-1 en kwam hierna ook weer wat beter in zijn spel, maar helaas was dit niet voldoende om Davy af te stoppen. Davy pakte met een 5-1 overwinning de finale.

De volgende ranking, die overigens voor iedereen toegankelijk is, zal gehouden worden op zondag 16 augustus 2015 om 13.00 uur, en wel bij D’n Bens, Dominicanenstraat 34 te Langenboom. De volledige uitslag van deze ranking is hier terug te vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *