Eimardo van Engelen pakt de 2e Bens-Langenbom DC Ranking.

Op zondag 19 juli vond de 2de ranking plaats van de Bens-Langenbom DC Ranking 2015 bij Café D’n Bens in Langenboom. Met 22 deelnemers starten we het toernooi, waarna er ingedeeld werd in 2 poules van 5 en 3 poules van 4. Nadat de poulewedstrijden gespeeld waren gingen de nummers 1 en 2 van de poules naar de winnaarsronde en de rest ging de verliezersronde in.

In deze verliezersronde waren het Angelino Kranenburg en Rob Terwindt die het tegen elkaar opnamen in de finale. Dat het een mooie spannende finale mocht worden, was aan de scores af te zien. Tot 2-2 hielden beide darters elkaar in evenwicht, echter het was Angelino die de 5de leg pakte tegen de darts in en daarna ook zijn eigen leg wist te winnen. Zodoende wist Angelino deze finale met 4-2 te winnen.

In de winnaarsronde waren het Braulio Roncero en Hans Achten die het in de halve eindstrijd tegen over elkaar stonden voor een plek in de finale. Na een 2-0 achterstand wist Hans alsnog de partij naar zich toe te trekken en met een 4-2 winst een plek in de finale te bemachtigen. In de andere halve eindstrijd waren het Eimardo van Engelen en Joost Derksen die hier streden voor een plek in de finale. Eimardo was in deze strijd de sterkste van de 2 en ging met een 4-1 overwinning naar de finale.
In de finale was het Eimardo die hier domineerde. Hans kreeg nog wel kans om 2-1 te maken en ook voor 4-1 kreeg hij pijlen, maar Eimardo was ongenaakbaar. Met een 5-0 overwinning gingen de punten naar Eimardo.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *