Dave van der Lee wint de winnaarsronde, de verliezersronde ging naar Klaus Baumert.

Op zondag 1 februari vond de 5de ranking plaats bij Café Libre in Mill. Met 31 deelnemers begonnen we aan de poule wedstrijden, waarna de winnaars- en verliezersronde volgde.

In de eerste halve finale van de verliezersronde waren het Max van Dijk en Peter van de Laar die streden om een plaats in de finale. Max was hierin de sterkste en won met 3-2 van Peter voor een plaats in de finale. In de andere halve finale waren het Klaus Baumert (D) en Angelino Kranenburg die streden om een plaats in de finale.  In een spannende strijd was het Klaus die aan het langste eind trok en met 3-2 wist te winnen van Angelino.
In de finale, die ging tussen Max van Dijk en Klaus Baumert, was het Klaus die hier met de winst vandoor ging en Max versloeg met 4-1.

In de winnaarsronde ging de eerste halve finale tussen Dave van der Lee en Tom Hermers. Tom probeerde er alles aan te doen, echter op Dave stond geen maat. Dave versloeg Tom dan ook met duidelijke cijfers, 4-0. De andere halve finale ging tussen Tonnie van Binsbergen en Raymond Schakenraad. In deze wedstrijd ging de strijd mooi tegen elkaar op, echter Raymond moest in de beslissende leg alsnog buigen voor Tonnie en verloor met 4-3 de wedstrijd.
In de finale tussen Dave van der Lee en Tonnie van Binsbergen leek het in eerste instantie Tonnie de wedstrijd in de 3de leg naar zich toe te trekken, echter Dave kwam goed terug en won de finale met 5-3.

Onze volgende ranking, welke uiteraard voor iedereen toegankelijk is, zal gehouden worden op zondag 22 februari bij Dart Sport Club Goch in Goch (D). Voor meer informatie en het reglement, vind u op onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *