John van de Weerd winnaar 6de BGL Ranking, Peter Makken runner-up

Op zondag 22 februari vond in Goch bij Dart Sport Club Goch de 6de ranking plaats van de BGL Ranking. Met 37 deelnemers begonnen we aan deze ranking met 1 poule van 5 en 8 poules van 4, waarna de winnaars- en verliezersronde volgde.

In de verliezersronde ging de eerste halve finale tussen Hans Achten en Richard Verberk. In deze halve finale was het Hans die hier aan het langste eind trok en won de strijd met 3-1. In de andere halve finale waren het Klaus Baumert en Mark Kremers. Helaas voor Mark was het Klaus die de plek in de finale opeiste en won de strijd met 3-0.
In de finale waren het Klaus en Hans die dus de strijd aangingen. In deze finale was het Klaus die er met de hoofdprijs in de verliezersronde er vandoor ging en van Hans met 4-1 won.

In de winnaarsronde waren het John van de Weerd en Leo Bakker die het in de eerste halve finale de strijd aangingen om een plek in de finale. John was hierin de sterkste en won met 4-0 van Leo voor een plek in de finale. In de andere halve finale waren het Peter Makken en Johnny Zegers die mochten beslissen wie er in de finale mocht staan. Met een 4-2 overwinning was het Peter die deze plaats op zich eiste.
De finale was een gelijk opgaande strijd waarin uiteindelijk John aan het langste eind trok met een 5-2 overwinning.

Onze volgende ranking, welke uiteraard voor iedereen toegankelijk is, zal gehouden worden op zondag 22 maart bij Café-Zalen D’n Bens in Langenboom. Voor meer informatie en het reglement, vind u op onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *