Eimardo van Engelen wint 4de BGL Ranking, Carsten Radermacher runner-up

wpid-img-20140824-wa0002.jpgZondag 21 december vond de 4de BGL-Ranking plaats bij Café-Zalen D’n Bens in Langenboom. Met 38 deelnemers begonnen we aan deze drukbezochte ranking met 2 poules van 5 en 7 poules van 4.

In de winnaarsronde waren het Eimardo van Engelen en Brian van de Steen die in de eerste halve finale tegen over elkaar stonden. Eimardo was in deze halve finale de sterkste en wist Brian met 4-1 te verslaan. In de andere halve finale waren het Carsten Radermacher en Jaimy van de Weerd die het tegen elkaar op mochten nemen. Hierin was Carsten de sterkste en versloeg Jaimy met 4-1.
In de finale was het Eimardo die hier het sterkste van het spel had. Hij pakte de eerste leg gelijk met een 144 finish. In de legs die hier op volgde kwam Carsten wel iedere keer op een finish, echter het was Eimardo die hier de eindstrijd won met duidelijke cijfers, 5-0.

In de verliezersronde waren het Klaus Baumert (D) en Mike van Boxtel die in de eerste halve eindstrijd tegen elkaar opnamen. In deze halve eindstrijd was het Klaus die hier aan het langste eind trok en met een 3-1 overwinning naar de finale ging. In de andere halve finale waren het Mendy Verhofstad en Danny Verhoeven die gingen uitmaken voor een plaats in de finale.  Danny was hier de sterkste en won deze strijd met 3-0.
In de finale ging het gelijk op waarbij de 7de en beslissende leg de uitkomst moest bieden wie de finale ging winnen. Klaus was hierin de sterkste en won deze beslissende leg en dus de finale met 4-3.

Onze volgende ranking, die overigens voor iedereen toegankelijk is,  wordt gehouden op zondag 1 februari bij Café Libre in Mill, start toernooi is om 13:00 uur.

Voor meer informatie, speeldata en het reglement van deze ranking, zie onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *