Carsten Radermacher wint de 3de ranking in Goch, Marc de Klein runner-up

Op zondag 30 november 2014 vond de 3de ranking plaats bij Dart Sport Club in Goch (Duitsland). Op deze dag waren 23 deelnemers naar toe gekomen om te strijden voor de benodigde rankingpunten.

In de eerste halve finale van de verliezersronde waren het Johnny Dinnissen en Jordi van Hintem die streden voor een plaats in de finale. Johnny won deze halve eindstrijd ten koste van Jordi met 3-1. In de andere halve finale waren het Christian Hanßen (D) en Roel Hermsen die uit mochten maken wie van hen naar de finale mocht. Helaas voor Roel ging de winst naar Christian met 3-0.
In de finale van deze verliezersronde tussen Johnny Dinnissen en Christian Hanßen was het Christian die hier het spel maakte en wist de finale dan ook met duidelijke cijfers te winnen, 4-0.

In de halve finale van de winnaarsronde waren het eerst Carsten Radermacher (D) en Geert van den Berg die mochten uitmaken wie van hen naar de finale mocht. Helaas voor Geert was het Carsten die hier aan het langste eind trok en de finaleplaats naar zich toe trok met 4-1. In de andere halve finale waren Hans Jurgen Otto (D) en Marc de Klein die hier streden om een plaats in de finale. Hierin was Marc de sterkste en wist Hans Jurgen met 4-1 te verslaan.
In de finale tussen Marc de Klein en Carsten Radermacher (D) was het Carsten die hier het beste van het spel had en wist de finale met 5-0 te winnen van Marc.

Onze volgende ranking, die overigens voor iedereen toegankelijk is, zal gehouden worden op zondag 21 december 2014 bij Café D’n Bens in Langenboom om 13:00 uur.

Voor meer informatie over deze ranking en het reglement van deze ranking, zie onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *