Geert v/d Berg winnaar 2de BGL Ranking, Ronnie van Binsbergen runner-up

Zondag 9 november gingen we van start met 29 deelnemers aan deze 2de ranking bij Café Libre in Mill. De deelnemers werden opgedeeld in 1 poule van 5 en 6 poules van 4.

In de verliezersronde ging de eerste halve finale tussen Tonnie van Binsbergen en Hans Jurgen Otto (D). Helaas voor Hans Jurgen ging de overwinning naar Tonnie met 3-0. In de andere halve finale ging tussen 2 Libre spelers, Rik Hendriks en Raymond Schakenraad. In deze onderlinge strijd was het Rik die hier met 3-0 van Raymond wist te winnen.
In de finale tussen Rik Hendriks en Tonnie van Binsbergen ging het in het begin gelijk op. Tonnie brak de eerste leg van Rik, maar Rik brak gelijk de 2de leg terug. Tonnie kwam daarna met 2-1 en 3-1 voor, maar Rik kwam nog terug tot 3-2. Helaas voor Rik ging de winst in de finale met 4-2 naar Tonnie.

In de winnaarsronde ging de eerste halve finale tussen Geert van den Berg en Jaimy van de Weerd. Geert was hierin de sterkste en wist de partij met 4-2 te winnen. In de andere halve finale waren het Hans Achten en Ronnie van Binsbergen die met elkaar de strijd aangingen. In deze spannende strijd was het Ronnie die hier de wedstrijd met 4-2 wist te winnen.
In de finale ging het lang gelijk op. De eerste leg was een break van Ronnie, maar Geert brak gelijk de 2de leg terug (1-1). In de volgende leg was het Ronnie die deze leg weer pakte, maar Geert kwam goed terug tot 2-2 en zette gelijk door tot 3-2 en 4-2. Ronnie wist hierna de volgende leg te pakken en terug te komen tot 4-3, echter dit mocht niet meer baten. Geert wist de 8ste leg op te eisen en de winst in deze finale te pakken met 5-3.

Onze volgende ranking is in Goch bij Dart Sport Club Goch. Voor alle uitslagen en de stand in de ranking, klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *