Bjorn Fransen winnaar 1ste BGL Ranking, Dave van der Lee runner-up

Op zondag 26 oktober vond de eerste BGL-Ranking plaats bij Café D’n Bens in Langenboom. Met 35 deelnemers gingen we van start in 3 poules van 5 en 5 van 4.

In de winnaarsronde ging de eerste halve finale tussen Dave van der Lee en Ronnie van Binsbergen. In deze halve eindstrijd was het Dave van der Lee die hier nipt met 4-3 van Ronnie wist te winnen. In de andere halve finale waren het Bjorn Fransen en Frank Croonen die het tegen elkaar opnamen. Hierin was Bjorn net een maatje te groot voor Frank en wist deze halve finale dan ook met 4-1 te winnen.
In de finale was het een ontketende Bjorn Fransen die Dave geen kans gaf om ook maar te denken dat hij iets kon winnen. Ondanks dat Dave bleef strijden, was het Bjorn die een 5-0 zege boekte en zodoende de eerste winnaar werd van de BGL Ranking.

In de verliezersronde waren het Tonnie van Binsbergen en Geert van den Berg die het in de halve finale tegen elkaar op mochten nemen. Ondanks dat Geert goed stond te gooien, was het Tonnie die hier met een 3-1 winst vandoor ging. In de andere halve eindstrijd waren het Peter Makken en onze Oosterbuur Klaus Baumert die mochten strijden om een finaleplaats. Peter was hierin de sterkste en wist met 3-1 te winnen van Klaus.
In de finale was het Tonnie die hier goed uit de startblokken kwam, maar Peter gaf zich nog niet gewonnen en wist een 3-0 achterstand goed te maken tot 3-2. Echter dit mocht niet baten en Tonnie wist de finale te winnen met 4-2.

Voor alle uitslagen, speeldata en het reglement, klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *