Lars Fransen winnaar 2de BLCL Ranking

Afgelopen zondag 9 december vond de 2de ranking plaats van de BLCL Ranking bij Café-Zalen ’t Lagerhuis in Mill. Met 27 deelnemers mochten we rond de klok van 13:00 uur aanvangen met de eerste poulewedstrijden. Hier werd driftig gestreden om een plaats te bemachtigen in de winnaarsronde. Gelukkig voor de afvallers was er ook nog een verliezersronde.

In de verliezersronde waren het Mark Schaap en Klaus Baumert (D) die het in de finale tegen elkaar mochten opnemen. Mark kwam in de finale door bij de laatste 16 te winnen van Mitchel Koster met 3-1, in de kwartfinale wist Mark Niels Strijbosch te verslaan met 3-2. In de halve finale was het Bernd Lechleiter (D) die met 3-1 werd verslagen. Klaus mocht het bij de laatste 16 opnemen tegen Hans Jurgen Otto (D) en wist deze partij met 3-1 te winnen. In de kwartfinale wist Klaus met 3-2 te winnen van Matthijs van Els en in de halve finale was het Robert Kusters die met 3-1 naar huis gestuurd werd.
In de finale begon Klaus gelijk goed met een F141 om zijn eigen leg te behouden. In de daarop volgende legs wist Mark scorend Klaus aardig bij te houden, maar Klaus was ongenaakbaar op de dubbels en met 4-0 was het Klaus die de partij wist te winnen.

In de winnaarsronde waren het Lars Fransen en Peter Makken die mochten strijden om de 1ste plaats. Lars mocht het bij de laatste 16 opnemen tegen Peter van Bergen en met 3-1 wist Lars hier te winnen. In de kwartfinale was het Mark Koster die met dezelfde cijfers het niet wist te redden. De halve finale mocht Lars het opnemen tegen Bram Junier en hier had Lars wat meer moeite mee om te winnen, maar met een 4-3 zege ging hij naar de finale. Peter trof bij de laatste 16 een andere Peter (Peter van de Laar). Met 3-1 wist Peter Makken zich te plaatsen voor de volgende ronde. In deze kwartfinale mocht Peter het opnemen tegen Mathias Sparkuhle (D) en met een krappe 3-2 zege ging Peter naar de halve finale. In de halve finale weer een zware tegenstander, Angelino Kranenburg. Beide spelers waren aan elkaar gewaagd maar met 4-3 ging Peter door naar de finale.
Lars wist in de finale zich naar een ruime 4-0 voorsprong te werken. Peter kwam hierna nog goed terug en wist zich tot 4-1 en 4-2 terug in de wedstrijd te vechten. In 7de leg was het Lars die hier de winst pakte en met 5-2 de partij naar zich toe trok.

Onze volgende ranking is op zaterdag 15 december bij Café Libre, Langenboomseweg 73, 5451 JH te Mill. De ranking zal aanvangen om 19:30, zaal open vanaf 18:30 uur. Deze ranking is voor iedereen toegankelijk, inschrijven voor deze toernooien zal uitsluitend plaatsvinden aan de wedstrijdtafel. Voor meer info, standen en het reglement, zie onze rankingpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *