Angelino Kranenburg wint de 1ste Bens-Langenbom DC Ranking

Zondag 28 juni vond de eerste ranking plaats van de Bens – Langenbom DC Ranking 2015. Met 16 deelnemers begonnen we aan dit rankingtoernooi en mochten hierin mooie wedstrijden aanschouwen.

In de verliezersronde mochten Mark Schaap en Roland Janssen het tegen elkaar opnemen in de finale. Dat het een spannende pot was, bleek wel uit de uitslag. Met een 4-3 zege ging de winst naar Mark Schaap.

In de winnaarsronde waren het Angelino Kranenburg en Quang van Elderen die in de halve eindstrijd tegen elkaar opnamen voor een plaats in de finale. Angelino ging hierin met een 4-1 winst naar de finale ten koste van Quang. In de andere halve eindstrijd waren het Peter van Bergen en Ruben Relou die streden voor een plaats in de finale. Met duidelijke cijfers was het Ruben Relou die hier de strijd won en doorging naar de finale.
In deze finale was het Angelino die de boventoon voerde en wist deze dan ook met een 5-1 winst af te sluiten.

Onze volgende open ranking zal plaatsvinden op zondag 19 juli bij Café D’n Bens in Langenboom. Inschrijven kan tot 13:00 uur, waarna het toernooi zal aanvangen omstreeks 13:00 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *