Start nieuwe ranking

Op zaterdag 24 november aanstaande starten we weer met een nieuwe reeks rankingtoernooien. Ditmaal doen de volgende café’s hier aan mee:
Café D’n Bens te Langenboom
Café ’t Lagerhuis te Mill
Café De Coehoorn te Grave
Café Libre te Mill.

Op zaterdagavond 24 november starten we om 19:30 bij Café De Coehoorn met de eerste ranking. Deze ranking is toegankelijk voor iedereen die mee wil doen. Het inschrijfgeld bedraagt 10,- euro per persoon, waarvoor je 1 consumptiemunt retour krijgt. We starten de ranking met een poulesysteem b.o. 5, echter het speltype zal zijn: 501 – Tactics – 501 – Tactics  – 501, met de Tactics niet zoals gebruikelijk van 20 t/m 10 incl Bull, maar van 20 t/m 15 incl. Bull. Mocht dit systeem op de eerste ranking goed bevallen, dan zal dit speltype doorgezet worden op de andere rankingtoernooien. Voor meer informatie, speeldata en het reglement, verwijzen wij u graag door naar onze rankingpagina.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *