Open Langenboomse Dartkampioenschappen 2018

Traditiegetrouw zal ook dit jaar weer de Open Langenboomse Dartkampioenschappen plaatsvinden met op Paaszaterdag 31 maart 2018 het koppeltoernooi en op zondag 1 april (Eerste Paasdag) het Paas-Singletoernooi. Beide toernooien zullen wederom plaatsvinden bij Café Zalen D’n Bens in Langenboom.

Op zaterdagavond 31 maart 2018 zal om 20:00 uur aangevangen worden met het koppeltoernooi. Hierbij wordt er gespeeld in poulesysteem met aansluitend winnaars- en verliezersronde. Via het inschrijfformulier op kan men zich inschrijven tot vrijdag 30 maart, daarna kan uitsluitend nog aan de wedstrijdtafel ingeschreven worden tot 20:00 uur. De kosten voor dit toernooi bedraagt €15,- per koppel en inschrijfgeld = prijzengeld.

Het singletoernooi zal op zondag 1 april (Eerste Paasdag) plaatsvinden en zal beginnen, nadat iedereen zich van hun paasbrunch heeft genoten, om 19:00 uur met een poulesysteem. Aansluitend zullen de winnaars- en verliezersronde gespeeld worden. Inschrijven voor dit toernooi kan via het inschrijfformulier tot zaterdag 31 maart, daarna kan er uitsluitend aan de wedstrijdtafel tot 19:00 uur ingeschreven worden. De kosten voor dit toernooi bedraagt €8,- per persoon. Voor de winnaar zal er een hoofdprijs klaarliggen van €250,-. Vorig jaar ging John van de Weerd er met deze prijs vandoor, wie zal deze keer de hoofdprijs in ontvangst mogen nemen?

Dit alles kunt u meemaken op één of beide toernooien van Langenbom DC. Zie voor meer informatie over onze dartclub kunt u vinden op deze website of op onze facebookpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *