Gesloten Langenboms Jeugdtoernooi + Ouder-Kind toernooi

Op zaterdag 10 juni organiseerd Langenbom DC voor de jeugd uit Langenboom voor de eerste keer een Gesloten Langenboms Jeugdtoernooi. 

Aan dit toernooi is deelname alleen mogelijk als je uit Langenboom komt en niet ouder bent als 17 jaar. Het toernooi wordt gehouden bij Café D’n Bens en de zaal zal open zijn vanaf 12:00 uur. Het toernooi zelf zal om 13:00 beginnen. Wil je meedoen? Meld je dan aan via deze website. Dit kan tot vrijdag 9 juni. Meedoen is gratis

Aansluitend aan dit toernooi zal ook het Ouder-Kind toernooi plaatsvinden. Dit toernooi zal omstreeks 19:00 uur starten, afhankelijk van hoe het jeugdtoernooi zal verlopen. Aan dit toernooi kunnen een ouder samen met hun zoon/dochter meedoen aan dit toernooi. Ook voor dit toernooi geldt, meedoen is gratis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *