Peter van Bergen wint BGL Ranking 9.

Afeglopen zondag waren er maar liefst 8 mensen afgereisd naar Goch. Sommige van hen konden zich nog plaatsen voor de finaleraning en deden dat bij deze dan ook.

Over het toernooi kunnen we dan ook kort en bondig zijn. In de verliezersronde waren het in de halve finale Wouter van Rossum en Ferdi Knipping die het als eerste mochten uitmaken wie er naar de finale ging. Hierin was Wouter met 3-0 te sterk voor Ferdi en ging door naar de finale. In de andere halve finale waren het Jan Raaijmakers en Robert Kusters die het tegen elkaar opname. Hierin moest Jan met 3-0 zijn meerdere erkennen in Robert. In de finale waren het niet de scorende darts van beide partijen waar het om draaide, maar de finishes. Wouter was hier trefzekerder als Robert en won de finale met 4-1.

In de winnaarsronde mochten in de eerste halve finale Peter van Bergen tegen Ruben Relou. In eerste instantie ging het nog gelijk op, maar uiteindelijk moest Ruben toch zijn meerdere erkennen in Peter en verloor de partij met 4-2. In de andere halve finale waren het Geert van den Berg en Twan Baltissen die het opname tegen elkaar. Twan nam een 3-1 voorsprong, maar Geert vocht zich terug tot 3-3. Na het missen van wat wedstrijdpijlen door beide partijen was het uiteindelijk Twan die uiteindelijk de laatste dubbel wist te raken en een 4-3 winst pakte. In de finale was het Peter die hier net wat scherper op de dubbels was en zodoende de partij met een 5-2 winst afsloot.

Op onze rankingpagina staan alle namen die zich geplaatst hebben voor de eindranking van aanstaande zondag 28 mei bij D’n Bens in Langenboom. Aanvang van dit toernooi is om 13:00 uur. Mocht je niet kunnen, meld je dan even af via ons contactformulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *