Manfred van Daal wint de 9de BGL Ranking, Jaimy van de Weerd runner-up

Op zondag 10 mei vond de 9de en laatste ranking plaats van de BGL Ranking. Op deze ranking waren 22 deelnemers op af gekomen. Na enkele spannende poulewedstrijd werd het tijd voor de winnaars- en verliezersronde.

In de verliezersronde waren het Germann Niedenzu en Klaus Baumert die het in de eerste halve finale tegen elkaar streden voor een plaats in de finale. Klaus wist hier als beste uit de bus te komen en met een 3-0 overwinning ging hij naar de finale. In de andere halve finale waren het Stephan Verschuren en Hans Jurgen Otto die samen streden voor een plaats in de finale. In een gelijkopgaande partij was het Hans Jurgen Otto die met een 3-2 winst de finaleplaats veilig stelde.
In de finale ging het mooi tegen elkaar op en hielden elkaar mooi in evenwicht, echter het was Klaus die de hier de finale wist te winnen met 4-2.

In de winnaarsronde waren het Rudy van Lanen en Manfred van Daal die mochten uitmaken wie er in de finale mocht aantreden. In een mooie strijd was het Manfred die met een 4-1 winst naar de finale ging. In de andere halve finale waren het Jaimy van de Weerd en Geert van den Berg die er in een spannende strijd van maakte. Met een alles beslissende leg was het Jaimy die de winnende dubbel gooide en met een 4-3 winst naar de finale ging.
In de finale was het Manfred die hier een sterke finale speelde, zelfs Jaimy wist hier niet op te antwoorden ondanks zijn goede spel. Met duidelijke cijfers was het Manfred die de finale met 5-0 wist te winnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *