Ronnie van Binsbergen wint Bens-Langenbom DC Eindranking

Afgelopen zondag 5 oktober vond bij Café D’n Bens de eindranking plaats van de Bens-Langenbom DC Ranking. Met 15 geplaatste spelers begonnen we deze dag aan het toernooi met 3 poules van 5 en aansluitend de winnaars- en verliezersronden.

In de verliezersronde waren het Rudy van Lanen en Hans Achten die in de finale het tegen elkaar opnamen. Rudy wist de finale te bereiken door in de kwartfinale Johnny Dinnissen met 3-1 te verslaan. Daarna in de halve finale moest Rudy het opnemen tegen Klaus Baumert. Helaas voor Klaus was Rudy net een maatje te groot en ging de wedstrijd met 4-2 naar Rudy.
Hans Achten mocht het in de kwartfinale opnemen tegen Dave Pannemans. Helaas voor Dave was het Hans die aan het langste eind trok en met 3-0 deze strijd won. Daarna mocht In de halve finale was Brian Bartels de tegenstander van Hans. Brian kon goed meekomen met Hans, echter na een lange strijd was het Hans die de winst binnenhaalde (4-2).
In de finale kwam Rudy vrij snel op een 2-0 voorsprong, maar Hans kwam daarna nog goed terug. Toch wist Rudy zijn voorsprong te behouden en won de finale met 5-2.

In de winnaarsronde waren het Ronnie van Binsbergen en Roland Janssen die hier de finale wisten te bereiken.
Ronnie kwam in de finale door in de kwartfinale af te rekenen met Emil Lamers 4-0. In de halve finale wist Ronnie in een spannende partij te winnen van plaatsgenoot Braulio Roncero met 5-3.
Roland kwam in de kwartfinale een sterk spelende Geert van den Berg tegen. In deze spannende pot was het Geert die scorend beter was als Roland, echter miste Geert de nodige dubbels om de partij te beslissen. Roland wint zodoende de partij dan ook met 4-3. In de halve finale was het Rick van Dijk de volgende tegenstander van Roland. Helaas voor Rick, was de overwinning voor Roland met 5-2.
In de finale waren zowel Ronnie als Roland aan elkaar gewaagd, echter het was Ronnie die hier met de winst van doorging. Hij won de finale met 6-2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *