Gesloten Langenbomse Dartkampioenschappen op zaterdag 2 september

Op zaterdag 2 september organiseert Langenbom DC “veur alle minsen uut Langenbom” de Gesloten Langenbomse Dartkampioenschappen. Ook clubleden zijn welkom op dit toernooi.

Inschrijven voor dit toernooi kan tot 20:30 aan de wedstrijdtafel, waarna het toernooi omstreeks 20:30 zal aanvangen. Iedereen woonachtig in Langenboom, geboren in Langenboom of van Langenboomse komaf mag deelnemen aan dit toernooi. Ook clubleden zijn welkom. Deelname voor dit toernooi is gratis!

Langenbom DC zoekt clubleden!
Naast het organiseren van toernooien, hebben wij als Langenbom DC ook een interne competitie. Deze wordt gehouden om de 2 weken op woensdagavond bij D’n Bens. Heb je interesse hierin? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Op de hoogte willen blijven van al het nieuws rondom Langenbom DC? Like dan onze Facebookpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *