Danny van Klompenburg & Ricardo Lieftink winnen Open Tactics 2017

Afgelopen zondag 25 juni 2017 vond er voor de 2de maal bij Café Zalen D’n Bens in Langenboom het Open Tactics Koppeltoernooi plaats. 14 koppels hadden zich deze middag gemeld, waaronder ook titelverdediger Bjorn Fransen. Echter deze keer koppelde hij samen met zijn broertje Lars Fransen.

Nadat alle poulewedstrijden gespeeld waren, konden we aanvangen met de winnaars- en verliezersronde. In de verliezersronde belandde verrassend Braulio Roncero & Frank van Berkel. Hun moesten het opnemen tegen Kelly van Stiphout & Danny Numeijer en wisten deze met 2-0 te winnen. Jacqueline Janssen & Ria Niemeijer wisten het nog spannend te maken door nipt met 2-1 te winnen van Ferdi Knipping & Peter van de Laar.
2-1 Jacqueline Janssen & Ria Niemeijer – Ferdi Knipping & Peter van de Laar
2-0 Niels Strijbosch & Rik Hendriks – Eddie Strijbosch & Twan Strijbosch
2-1 Kaylee de Priester & Tino Brands – Peter van Bergen & Mark Schaap
2-0 Braulio Roncero & Frank van Berkel – Kelly van Stiphout & Danny Numeijer

In de halve finales waren het koppel Jacqueline & Ria en Niels & Rik erg aan elkaar gewaagd. De beslissende derde leg moest er aan te pas komen om te bepalen wie er naar de finale mocht gaan. Uiteindelijk waren het Jacqueline & Ria die naar de finale mochten. In de andere eindstrijd waren het Braulio & Frank die met 2-0 wisten te winnen van Kaylee & Tino.
De finale tussen Niels & Rik en Braulio & Frank was er een die gelijk tegen elkaar opging. Niels & Rik wisten gelijk de eerste leg te pakken door middel van een break. Echter Braulio & Frank braken gelijk terug waardoor de stand weer gelijk stond. Ook de daarna ging het nog gelijk met elkaar op en een beslissende leg moest er gespeeld worden om een winnaar te krijgen. Ook hier ging het gelijk op echter waren het Braulio & Frank die toch aan het langste eind trokken en de finale met 3-2 wisten te winnen.

In de winnaarsronde waren het Bjorn Fransen & Lars Fransen die het in de finale mochten opnemen tegen Danny van Klompenburg & Ricardo Lieftink. Bjorn & Lars kwamen in de finale door bij de laatste 8 te winnen van Twan Baltissen & Kyan Proksch met 2-0. In de halve finale waren het Kevin Martens & Brian Bartels die hier met 2-0 hun meerdere moesten erkennen aan Bjorn & Lars. Danny & Ricardo hadden daar en tegen een bye in de kwartfinale en mochten in de halve finale aantreden tegen Geert van den Berg & Geert Hendriks. Danny & Ricardo kwamen in de eerste leg op een ruime voorsprong, maar door goed spel kwamen Geert & Geert nog terug in de wedstrijd. Echter het waren Danny & Ricardo die de leg pakte. In de volgende leg begonnen Geert & Geert goed, maar helaas mocht dat niet baten tegen Danny & Ricardo want ze wisten deze wedstrijd met 2-0 te winnen.
In de finale kwamen Danny & Ricardo al snel op een 2-0 voorsprong, echter Bjorn & Lars kwamen daar nog terug in de wedstrijd door de 2-1 te maken. In de volgende leg ging dit gelijk op, maar de leg en daardoor ook de winst gingen naar Danny & Ricardo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *