Klaus Baumert wint 7de BGL Ranking, Geert van den Berg runner-up

Op zondag 9 april vond de 7de BGL Ranking plaats bij Café-Zalen D’n Bens in Langenboom. Met 15 deelnemers starten we deze middag de poulewedstrijden en aansluitend vonden de winnaars- en verliezersronde plaats.

In de verliezersronde waren het Peter van Bergen en Roland Janssen die het tot de finale gehaald hadden. Peter mocht de finale aanvangen, maar het was Roland die Peter gelijk brak. Peter bracht de stand daarna weer gelijk en weer was het een break die ervoor zorgde dat Roland op voorsprong kwam. Wederom was het Peter die de stand weer gelijk trok en deze keer zijn eigen leg ook wist te behouden. Deze voorsprong wist hij uit te bouwen naar een 4-2 winst in de finale.

In de winnaarsronde waren het Klaus Baumert en Geert van den Berg die het in de finale tegen elkaar op mochten nemen. Scorend waren beide partijen aan elkaar gewaagd, echter het was Klaus die messcherp op zijn dubbels was. Klaus wist de finale met 5-0 te winnen.

Met nog 2 rankings te gaan zijn er ook al spelers die zich al geplaatst hebben voor deze ranking. Op onze rankingpagina staan de namen die zich al geplaatst hebben, maar ook namen die zich nog kunnen plaatsten. Kijk dus op deze pagina om te weten te komen of je al geplaatst bent of je jezelf nog kan plaatsten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *