Open Langenbooms Dartskampioenschappen

Ook dit jaar organiseert Langenbom DC weer de Open Langenboomse Dartskampioenschappen. Ditmaal zal er op zaterdagavond een koppeltoernooi gehouden worden en op zondagavond (Eerste Paasdag), nadat iedereen van een paasbrunch genoten heeft, het singeltoernooi.  Beide toernooien zal gehouden worden bij Café-Zalen D’n Bens in Langenboom.

Op zaterdag 15 april zal om 20:00 uur aangevangen worden met de poulewedstrijden, waarna aansluitend de winnaars- en verliezersronde zullen plaatsvinden. Inschrijven voor dit toernooi kan via het inschrijfformulier op onze website tot vrijdag 14 april. Daarna kan er alleen nog worden ingeschreven aan de wedstrijdtafel tot 20:00 uur. De kosten voor dit toernooi bedraagt €15,- per koppel. Inschrijfgeld = prijzengeld.

Zondag 16 april (Eerste Paasdag) zal het singletoernooi gehouden, nadat iedereen zich voldaan heeft aan de paasbrunch. Het toernooi zal aanvangen om 19:00 uur. Inschrijven voor dit toernooi kan via het inschrijfformulier op onze website tot zaterdag 15 april. Vanaf zondag 16 april is het alleen mogelijk om in te schrijven aan de wedstrijdtafel tot 19:00. Het toernooi zal dan omstreeks 19:00 uur aanvangen met de poulewedstrijden en aansluitend zullen er winnaars- en verliezersronde gespeeld worden. Hoofdprijs is € 250,- voor de winnaar.

Wij van Langenbom DC hopen uiteraard jullie in grote getale te mogen ontmoeten op zaterdag 15 en zondag 16 april in Langenboom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *